HTML

asszociációs játék

Kinek mi jut eszébe az asszociáciációról :-) Magyarán ki, mire asszociál, ha ezt hallja... Várok extrém történeteket, majd kitárgyaljuk, ki-miért gondolja azt róla. Meg önblog.

Friss topikok

Linkblog

dinnye, a tétova asszoiciáció? Szerencsejáték, inkább.

2008.07.01. 22:45 pesticsavo

Az egyik legellentmondásosabb szavunk. Sok minden jelent. Mindenkinek mást. . Megfogod, megszagolod, megméred. Gondolsz valamire. Érett? Finom? Alapeset ugye a hülye, idétlen, szórakozott. Amúgy illat, finom, főleg a sárgadinnye. Kinek a pálesz, kinek a egy jó koktél jut eszébe. Vagy egy kellemes íz. Nekem főleg a külső-belső viszonyok. Tipikus példája az első ítéletünk, milyen rossz az lehetőségnek.

Jönnek a pavolvi reflexek, csordul a nyál. Mégsem vagy biztos, ez kell? Sosem lehet tudni, a csábító külső, rút belsőt takarhat. Szerencsejátékot játszol. Vagy bejön vagy nem. Azt hiszed, ha megvizsgálod, tudod, hogy jól választasz. A francokat. Sosem lehet tudni. De. Édes a meglepetés. Vagy szomorú az eredményt. 50 % az esély. Legjobb benne, hogy reménykedsz, mint amikor egy lottót veszel, legalább 1-2 napig boldog vagy, lehet Te vagy (leszel) a szerencsés. Szerencsére az esetek kis %-ában rontasz, de az mégis csalódás. Viszont sosem adot fel, mindig veszel egy újat, hátha meglesz az igazi. Mostanában bejön, Köszönöm!

Szólj hozzá!

Címkék: ember asszociáció

A bejegyzés trackback címe:

https://asszociacio.blog.hu/api/trackback/id/tr85548814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása