HTML

asszociációs játék

Kinek mi jut eszébe az asszociáciációról :-) Magyarán ki, mire asszociál, ha ezt hallja... Várok extrém történeteket, majd kitárgyaljuk, ki-miért gondolja azt róla. Meg önblog.

Friss topikok

Linkblog

szabi + idő

2008.08.07. 15:49 pesticsavo

baromi nehéz visszatérni szabiról, képtelenség felpörögni, hiába tolom a kólát. Néha úgy érzem, kevés a napi 24 óra, annyi mindent lehetne tenni. Néha jó lenne megállítani az időt. Nemcsak persze amiatt, hogy sok mindent tegyél, hanem inkább sokáig, mint például a kedveseddel nézni ahogy nő fű, száguldanak a felhők az égen vagy ahogy forr a bor a pincében. Persze a halálra unom magamnál bármi jobb, mégha néha kívánom is.

Nem értem Én az időt, mindig hétvégén akar elromlani, amikor mennék el a nagy büdös városból. Bezzeg, ha munka van, mindig süt a nap. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: idő önblog

A bejegyzés trackback címe:

https://asszociacio.blog.hu/api/trackback/id/tr26605356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása