HTML

asszociációs játék

Kinek mi jut eszébe az asszociáciációról :-) Magyarán ki, mire asszociál, ha ezt hallja... Várok extrém történeteket, majd kitárgyaljuk, ki-miért gondolja azt róla. Meg önblog.

Friss topikok

Linkblog

miért változtatja meg a pénz az emberek többségét...?

2008.06.24. 20:26 pesticsavo

Annyira egyszerűek és kiszámíthatóak vagyunk, hogy néha kinyílik a bicska a zsebben. Igen szemléletes példával sikerült a sorsnak hátba suhantani, hogy nem lehet nem felismerni a mintát. Egyetlen lakótársam fél éve dolgozik, sokat tanult, jó állást kapott. Kezdetben örült az ösztöndíjhoz képest kánaánnak, semmi változás. Két-három hónap múlva azonban kezdett elszaladni vele a paci. Elkezdett diktálni, ez így nem jó, az úgy nem jó, közben meg teljesen elengedte magát, semmi következetesség...Egyik oldalon kér, a másikon nem mutat példát.  Pár év rutinnal azért megnyugtatóan kezeltem. Aztán kapott már céges járgányt is. Na ekkor vált császárrá, díszhuszárrá, kiskirállyá. Legalábbis azt hiszi. Na ma kicsit kiborult a bili, hogy tartsam csukva a konyhaablakot, mert bejön a meleg... Ő persze lusta kimenni az erkélyre jó időben is, inkább bent füstöl, az ajtaját meg nyitva hagyja. Mondom jó, Én becsukom az ablakot, Te az ajtód. Nem értette az összefüggést...

off: Énblog rész- huh, még mindig rád gondolok, sokszor eszembe jutsz, akármikor, akármiről- off end.

Szólj hozzá!

Címkék: pénz ember

A bejegyzés trackback címe:

https://asszociacio.blog.hu/api/trackback/id/tr34537712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása